MADALINA MANOLE FATA VISURILOR TALE DOWNLOAD FREE

Madalina Manole, nascuta Magdalena Manole n. Vazand ca este gata sa nasca, iubitul ei, Mircea Petru, a chemat un taxi care i-a transportat pe amandoi de la resedinta lor din Otopeni la maternitate. Devine cea mai tanara membra participanta a Cenaclului "Serbarile Scanteii Tineretului". Pe data de 19 februarie Dupa ce studiaza chitara, primele lectii fiind predate de Ana Tetelea Ionescu, interpreta de folk din Ploiesti, Madalina Manole incepe sa compuna muzica pe versurile poetilor consacrati. Este inceputul unei colaborari de succes intre cei doi. Cea de-a doua premiera marcata prin acest album este faptul ca Madalina Manole este prima artista de muzica pop care are curajul sa interpreteze folclor autentic, in maniera originala, cu o orchestra de muzica populara condusa de regretatul Dorel Manea. madalina manole fata visurilor tale

Uploader: JoJotilar
Date Added: 26 April 2010
File Size: 14.43 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 51283
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Muzica N by Stefan Herbst - dailymotion

Fan-clubul are 25 de filiale in tara. Dupa ce studiaza chitara, primele lectii fiind predate de Ana Tetelea Ionescu, interpreta de folk din Ploiesti, Madalina Manole incepe sa compuna muzica pe versurile poetilor consacrati.

Cea de-a doua premiera marcata prin acest album este faptul ca Madalina Manole este prima artista de muzica pop care are curajul sa interpreteze folclor autentic, in maniera originala, cu o orchestra de muzica populara condusa de regretatul Dorel Manea.

Melodii precum "Viata e frumoasa langa tine", "Cineva chiar te iubeste", "Loving My Baby", "Sunt indragostita" sau "Suflet Gol" fac din acesta albumul tuturor indragostilor. Cu aceasta ocazie, interpreta joaca si primul rol intr-un film.

Vazand ca este gata sa nasca, iubitul ei, Mircea Petru, a chemat un taxi care i-a transportat pe amandoi de la resedinta lor din Otopeni la maternitate.

madalina manole fata visurilor tale

Pe data de 19 februarie Madalina Manole, nascuta Magdalena Manole n. Email or Phone Password Forgot account? Este inceputul unei colaborari de succes intre cei doi. Piese din repertoriul propriu Serban Georgescu: Inia fiinta Asociatia Culturala Madalina Manole cu caracter cultural si umanitar.

Madalina Manole nu si-a uitat fanii si a lansat pe piata um nou album impreuna cu MediaPro Music. Bebelusul, pe care parintii vor sa-l boteze Petru, a primit din partea medicilor nota 9 La inceputul lunii octombrie"Fata cu parul de foc" s-a casatorit cu iubitul manope - Mircea Petru - si l-a botezat pe fiul ei - Petru Jr.

Muzica 0-100N

Sections of this page. Vedeta in varsta de 42 de ani a adus pe lume un baietel de 2.

Madalina Manole isi face debutul muzical la 15 ani in Cenaclul Tineretului prahovean. Materialul discografic se intituleaza "O 9 Madalina Manole" si reprezinta cel de-al 9-lea album al artistei, o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica. Madalina Manole devine primul nume al muzicii pop romanesti care intra in catalogul unui mare producator muzical international — Polygram Group prin Zone Records Romania.

Albumul contine 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire. Ea a fost dusa de urgenta, in jurul orei Sustine sute de spectacole organizate in Romania de impresari importanti ai momentului.

Madalina Manole este invitata in cele mai importante emisiuni de televiziune si radio, iar numele ei tine capul de afis alaturi vvisurilor artisti consacrati ai divertismentului romanesc.

madalina manole fata visurilor tale

Prima compozitie proprie a fost "Toamna noua". Devine cea mai tanara membra participanta a Cenaclului "Serbarile Scanteii Tineretului".

In anulobtine distinctii pentru cea mai buna interpreta pop si cea mai buna voce feminina a anului la Premiile Radio Maalina si respectiv, Premiile Industriei Muzicale din Romania.

Comments